Пеевски става лайф коуч, разпродаде за 2 минути семинар за отслабване и кариерно преориентиране

Oct 7, 2021     zhelyo     33368
МАГНИТСКИ НАКОЛЕНКИ И ДРУГИ ИЛАЧИ - Делян Пеевски капитализира от фурора, който пожъна след появата си за разпит вчера, демонстрирайки, че Прокопиев вече е по-дебелият.

Низвергнатият политик и олигарх демонстрира висок дух и здравословна осанка, което веднага постави основният въпрос сред масите "Каква е тайната на неговото отслабване?"

Именно това ще разкаже бившият депутат от ДПС, но на ексклузивно събитие. Семинарът, който ще представи Пеевски в ролята на лайф коуч и хелт гуру вече се е разпродал, като само за 2 минути са били изкупени пропуски на стойност от 400 до 2800 лева в зала Арена Армеец.
Очаква се вече недотам корпулентният апотеоз на Прехода у нас освен съвети за здравословни диети, да даде напътствия за кариерно преориентиране, справяне с кризи и търсене на положително във всяка ситуация.

"Скоро се очаква и отваряне на школата по аеробика и зумба на г-н Пеевски, която ще се казва "ДАНСwithme". Записванията са приключили и записаните вече са получили флашки" - споделиха от екипа на бившия депутат, пристанищен директор, следовател, шеф на националната сигурност, издател и олигарх.

Външният вид ли е най-важният?

Избери отговор!
Край