Пеевски иска да поеме и половината заплати на министри и депутати

Jan 17, 2020     zhelyo     8111
НА ВЪРХА НА ДЪРЖАВАТА - Господин Делян Пеевски, народен представител, човек от народа, предприемач, следовател и меценат, заяви желанието си да поеме половината от бремето на народа си що се отнася до изплащането на заплатите на министрите и депутатите.

Само дни, след като поиска да си плаща за охраната от НСО, успелият клонящ към средна възраст мъж пожела да поеме от джоба си и другите работи, които ползва.

"Имам възможностите, редно е. Не искам да съм трън в очите на хората и мога съвсем спокойно да поема заплатите на 120 депутата и още 10-ина министри. Давам хляб на много повече хора и без това" - сподели съвсем открито народният представител по време на ежеседмичното си приемно време, в което се среща с граждани по всякакви въпроси.
Пред медиите Пеевски бе дори по-открит и сподели, че ползва политическите си колеги често за забавление, но понякога и по работа.

"Не е съвсем лобизъм, но не мога да скрия, че съм възхитен от американската политика и често действам по техен тертип" - декларира той.

За какво още да плаща Пеевски?

Избери отговор!
Край