Пеевски обяви погрешка и контрабандата за своя, неволно вписа съдружие с Борисов

Jan 7, 2016     zhelyo     7174
СМЕТНАТА ПАЛАТА - Депутатът и собственик на 16-годишен опел Делян Пеевски продължи да изсветлява скромните си активи, след като се оказа собственик и съсобственик на цигарени компании, медии, имоти, технологичен магазин, който е еквивалент на карфур в бранша, както и вероятно на изкуственото чене на баба ви.


Погрешка рожбата на политическата стабилност е декларирала и немалък дял в контрабандните дейности, тласкащи родната икономика над повърхността.


"Ама какво си декларирал бе, маме! Нали се разбрахме, че не всичко трябва да се знае" - разтревожено прозвъняла по вивакома на сина си Ирена Кръстева.
Депутатът-магнат дори вписал като свой съдружник премиера Бойко Борисов, като специалисти са убедени, че това е някаква грешка и въобще не отговаря на истината, така че да гледаме в някоя друга посока.


От Сметната палата обявиха срок от месец, в който Пеевски да отрече очевидното объркване, тъй като той е обикновен депутат, следовател, директор на пристанище Варна и титулярен ляв бек на Левски няма как да е станал контрабандист и по някакъв начин да има пръст в нелегални дейности.


zhelyo

Как е станала грешката?

Избери отговор!
Край