Пеевски изригна срещу Доган: Заради твоите обръчи и порции съм немил-недраг

Mar 31, 2016     zhelyo     7120
НА ОПАШКА ПРЕД БЮРОТО ПО ТРУДА - Депутатът и несретник Делян Пеевски шокира обществеността ексклузивно, като изпрати до медиите поредното си обръщение.


Не!Новините препечатват съобщението без редакторска намеса или липосукция:
 
Уважаема общественост!

През последните години аз, Делян Славчев Пеевски, бях обект на много атаки, упреци, обществен и институционален натиск. Бях обвиняван, че символизирам срастването на политическата власт с бизнеса. Бях обвиняван, че пера пари, използвам концентрацията на държавни пари в КТБ, за да засиля влиянието на политикономическата ми империя. Наричаха ме олигарх.
Днес аз не мога да правя повече бизнес в България официално, затова се налага с помпозни изхвърляния от моя страна и тази на остатъчните ми лакеи да обяснявам, че вече ще правя бизнес извън България. Като един хъш аз ще скитам немил-недраг из офшорните зони.

Причини за това има много - Комарницки ме рисува най-дебел от всички, Биволъ ми казва фирмите, Прокопиев ми клати властта, Радан удари тютюна. Но първопричината е една и аз искам да спра да мълча по тая тема, която цял живот ме е прегърбила. Над десетилетие търпях хомота на Ахмед Доган. Той с голямата си уста пръв разкри за това, че разпределя порциите в държавата и че ДПС действа с обръчи от фирми!

Заради твоята голяма уста, чичо Меди, сега аз ставам поредният млад и успял българин, който се чувства като чужденец в родината си и се налага да емигрира. Всичко, което ми се случва, е заради теб и твоето самохвалство. Затова си събирам банката и се махам, сбогом!

Д. Пеевски


Как да де-демонизираме Де-лян?

Избери отговор!
Край