САМО В НЕ!1!!НОВИНИТЕ: Прокопиев плаща на Цветан Василев да плюе по Пеевски

Jun 20, 2014     zhelyo     4893
НАРНИЯ - Последните събития на върха и отзад на държавата доведоха до разрастване на кръга Капитал с един брой Цветан Василев, сочат експерти по олигархичните процеси у нас.


Иво Прокопиев е платил на банкера да говори как са финансирани медиите на пеевската фамилия, какви са апетитите на депутата от ДПС и повтаря тезите на изданията на Капитал от последните няколко години, които само допреди няколко месеца отричаше.


"Очевидно Цветан Василев е с манталитета на футболист на ЦСКА, на когото са забавили заплатата и е преминал в Литекс" - потвърди Осман Октай, който знае 2 и знае 200 по тия теми.
Очаква се КТБ да подпомогне Прокопиев във финансирането на протестите, като дори се добави клауза на семействата с бебе да се дават ипотечни кредити с почти толкова изгодни условия, като кредите на онова семейство, купило си вестници с тях.


Пеевски е в амок от загубата на доскорошния си партньор, като се очаква острието на Ахмед Доган да прибегне на трансфери от чужбина и през лятото да направи гръмка селекция, за да се представи добре в първенството на абсурда, наречено Българска държава.


zhelyo


 
Край