Пеевски и Борисов: Ние принципно сме пичаги, Цацаров ни кара да правим работи!

Apr 21, 2017     zhelyo     7033
ОТ ДВЕТЕ СТРАНИ НА ОГЛЕДАЛОТО - Двама от най-емблематичните понастоящем депутати в 44-ото Народно събрание отказаха да се снишат като останалите безгръбначни създания в парламентарната ни република и коментираха скандала между Сашо Дончев и Сотир Цацаров.


"Мене Цацаров също ме е викàл на срещи. Два пъти съм се успивàл и после требваше оставки да хвърлям. Строг човек е, иска това, иска и онова. Не знам до колко е правилно така. Щото аз принципно съм точен човек, който ме познава - ще го потвърди" - зачена темата бившият и бъдещ премиер.


Младият народен представител от ДПС пък обяви, че Цацаров му пращал флашки с готови материали и цели книги, които той трябвало да тиражира в медиите, които има и на които може да влияе.
"Някои от нещата са абсолютни глупости, срам ме е, че се асоциират с мен и моята медийна група, но по-добре да изляза гъз, отколкото да си имам проблеми със Сотир. Много иска да заприлича на Филчев, даже оня ден ме кара да танцувам гол в дъжда на песента на Росица Кирилова "Боса по асфалта". Знам, че един ден това издевателство ще спре" - обясни в какъв свят живее Пеевски.


Цацаров даде лаконично обяснение на сайта на прокуратурата: 


"Ако лицата Борисов и Пеевски се правят на многознайковци, ще съм принуден да разкрия за Булгартабак нещата, за които към момента нямам идея."


zhelyo

Защо Цацаров не е от добрите?

Избери отговор!
Край