Партиите във война #КОЙ да привлече обирджията на апартаменти

Feb 6, 2018     zhelyo     9315
ИЗ ВЪНШНИТЕ КЛОЗЕТИ НА ПОЛИТИЧЕСКИТЕ САРАИ - Истинска политическа интрига за първи път от години се разрази в партийните среди.

Вдъхновени от момчето, обирало апартаментите, които наема, и неговата изключително рафинирана наглост, партиите почти се изтрепаха да го привлекат. 

"Само на 19, а такъв катил! Такъв нешлифован диамант дори в България се ражда веднъж на 2 години! Някои крадем с години и все още изпитваме неудобство да разказваме за това по телевизорите, а той без капка опит се изтъпани в национален ефир няколко пъти" - коментира партиец, докато праща оферти на апаша, обиколил телевизионния ефир със самопризнание, че е ограбвал, но с красивата причина, че е трябвало да връща на лихвар заем от 5 000 лева за ходене на дискотеки.
Партии от целия спектър на родната политическа гнусотия вече виждат неуспелия волейболист като бъдещ свой ковчежник, схемаджия за печелене на изборите в редица населени места, където вотът се купува срещу лотарийни талони или новото лице на патриотизма.

"Мило ми става, като гледам какви екземплярчета никнат. Ще успее в живота" - просълзи се евродепутат, предложил на обирджията да му стане част от брюкселския антураж, докато се разминат фейсбук вълненията у нас.

В коя партия да иде?

Избери отговор!
Край