Ето какво ще напишат във Facebook родните политици по случай Деня на независимостта на България (LEAK)

Sep 21, 2020     zhelyo     6396
PR LEAKS - Политическият елит на страната вече е зареди публикации във Facebook, които автоматично ще излязат на 22 септември. Ние ги имаме посредством разджуркани от бял хакер файлове.

Ето какво създадоха даровитите политически PR-и от името на шефовете си:

Бойко Борисов: 
"Честит празник на всички именници. Независимите хора винаги са придавали облик на нашата държава. Нека всеки днес се замисли дали отстоява своята независимост или се поддава на планове за зависимости. Не зависвайте от хули, упреци, обвинения и призиви за оставка и затвор, както правя аз. Господ да поживи независимите депутати, които в нужда се познават!"
Румен Радев: 
"Днес е един много специален ден в историята на България и българския народ. С отхвърлянето на юздите, наложени от Берлинския договор преди 122 години нашите предци са казали ясно и недвусмислено: Мутри вън! (емоджи на юмруче)"

Цвета Караянчева:
"Независимост е като зависимост, само че с не отпред. Аз предпочитам да съм положителен човек, затова махам не-тата от всичко. Все пак е хубаво да се празнува. Честит празник!"

Веселин Марешки:
"Казаха ми, че днес имало празник. Съгласявам се, без да гледам какъв е и що е. Хубаво е да има празници, пък какви са - няма значение!"

Тома Биков:
"Ребрандирането на княза като цар е долен ход, целящ етническо напрежение в тежък момент. Нима не са знаели, че само 6 години по-късно ще започне Първата Световна война?"

Красимир Каракачанов:
"Честит празник, българи! Но все пак не бъдете съвсем независими, има неща, от които трябва да зависите. Иначе с лекота ще си смените пола, че сключите гей-брак и ще изпратите 5 деца в Норвегия."
Делян Пеевски във вестниците му:
"Честит Ден на независимостта. По случай празника, отворете на страница 10, където съм ви оставил по 10 лева да се почерпите."

Малко тъжни са тия празници днес, а?

Избери отговор!
Край