Парламентарни избори 2017 (Предварително по минути™)

Mar 24, 2017     zhelyo     23177
Изборите ще се случат, но ако сте нетърпеливи и обичате spoiler-и, ето как. За първи път в историята на отразяването на изборите в Предварително по минути™, ще получите и крайните резултати, изчислени с точност до предпоследната точка и запетая, известна още като семиколон или половин дебело черво.


00:01 - СТРАНАТА - Изборното денонощие плавно настъпва откъм нос Шабла докъм Връшка чука, което макар и най-близката ни точка до Гринуичкия меридиан все пак си остава във Видинска област, където кандидат-депутатите вече дори не се преструват, че им пука дали хората не са замръзнали в 1989 година. 

03:12 - В ОБЯТИЯТА НА МОРФЕЙ - Голяма част от нацията спи и сънува кучешка сватба между основните лица от продължилата месец кампания. Някак дори това не отвращава масовия човек, който само след няколко часа ще подкрепи все същата върхушка.
04:78 - СМОЛЯН - Бойко Борисов е на тайно посещение при ходжа, за да му развали зловещата магия, която Корнелия Нинова му е направила с турския си коалиционен партньор по съвет на съветски генерал-мистик.

05:17 - ПХЕНЯН - Въпреки че няма официално обявена изборна секция в Пхенян Ким Чен Ун декларира, че има и призовава всички корейци да гласуват, за да спрат демокрацията, която наказва българите.

07:00 - СТРАНАТА - Хиляди възрастни хора, дошли по традиция да гласуват първи, създават суматоха в секциите, тъй като много от тях поради объркване и разсейване желаят да получат лотарийни талони и вдигат скандали, смятайки бюлетините (с право - бел. ред.) за някаква измама.

07:25 - ВРАЦА - Изборният ден започва и във Враца, след като регулярното масово сбиване за града този път изправя едни срещу други членове на секционни комисии от една страна и полицаи от друга страна. Труповете са покрити с непопълнени протоколи и демокрацията започва.

08:01 - ФЕЙСБУК - Вече перфидната агитация на досадните хора, които някак си смятат, че точно сега и с последен патетичен призив ще променят нечия нагласа, е в своя вихър. Милиони статуси, картинки и полухитроумни опити за завоалирани апели се редят в социалната мрежа.
08:38 - ЦИК - От ЦИК се хвалят с взетите мерки срещу руски хакери, представляващи айфони навсякъде. Айфоните снимат и предават цвук към ЦРУ, които ако видят някаква съмнителна руска хакерска активност, веднага ще пратят бомби.

08:555 - СТОЛИПИНОВО - Полицията е задържала 1000 човека в организирана група за купуване и продаване на гласове. Не бе, майтап, някакво репортерче със скрита камера е хванало схемата и нищо, както винаги.

09:03 - СОФИЯ - Корнелия Нинова гласува с коктейл молотов. Запалва цялата секция и крещи: "К*р за демокрацията, сичко ми зема, нейното мами!"

09:10 - ТЕЛЕВИЗОРА - Моментално са поканени експерти по телевизора, които да нищят опорни точки за и против постъпката на Нинова, като единият да я хиперболизира и истеризира, сравнявайки я с Ислямска държава, а другият да я омаловажава и да търси повече символика и арт-парформанс.

09:33 - БАНКЯ - Бойко Борисов обявява, че гласува за Марешки, защото "в партията му имáло пичета".
09:42 - ГЕТО МИЛЕВ - Президентът Радев обявява, че е гласувал. Следва още 10 минути говорене тип Плевнелиев, което абсолютно никой не чува, защото след второто изречение човешкият мозък минава на standby.

10:03 - ВАРНА - Веселин Марешки гласува, провиквайки се от двора на училището с инструкции как да му броят гласа, тъй като бил алергичен към училище.

10:3.14 - НАРНИЯ - Мустафака Радая и Людовик Местан гласуват един подир друг, обвинявайки се кой е по-долен турчин и родоотстъпник, без да е ясно кой от коя родина смята, че другият отстъпва. 

10:47 - ЦИК - Далтонист е подал сигнал за агитация с ползване на българското знаме, но проверка установила, че става дума за руското знаме, което е ОК.

10:55 - СОФИЯ - Жена, стояща на масичка до секциите и занимаваща се с екзитполовете, за първи път заговаря някой, който е гласувал, а не си съчинява данните. Всички са в потрес и 3 минути никой не мърда.
11:06 - НСО - Кордон от НСО отива до една изборна секция и си отива. По-късно става ясно, че в тарапаната Ахмед Доган е гласувал, като е получил 78 бюлетини, защото е патриот и за тая държава си дава и последната риза.

11:30 - ОНЛАЙН - Първите междинни резултати са вече факт, но не биват разбрани от никого, тъй като всички са омешали филми, песни, имена на състезателни коне, книги и глупости, понеже вече всички партии си приличат, а и хората си нямат идея тоя път кой с кого е в коалиция.

11:48 - СОФИЯ - Масови нарушения в няколко столични секции, тъй като откъснатите ръбчета от ъгъла на бюлетината били ползвани от членове на секционни комисии да си чопкат мръсното под ноктите и вместо клечки за зъби.

11:50 - БЕРЛИН - Масово сбиване пред секция в посолството ни в немската столица, след като купувачи на гласове от Нова Република и Да, България влизат в спор относно това дали 300 марки вече не е изхвърляне.

12:13 - ШУМЕН - Жена е изгонена от изборна секция, тъй като ражда в нея и наблюдател от БСП я обвинява в агитация, че видиш ли и сега хората раждат и няма нужда БСП да ги управлява и да задължи разплода със закон.
12:49 - ЛОНДОН - Настъпва сбиване в една от изборните секции в Лондон по срамни причини, които не искаме да споделим, за да не се обори красивия мит, че мозъците ни са изтекли в чужбина.

13:00 - ЦИК - Към момента изборната пасивност е голяма, защото всички са решили да чакат другите да се източат и реално всички почват да се изсипват в секциите чак сега.

13:39 - СТРАНАТА - Завалява дъжд и кой гласувал - гласувал.

14:17 - ДУБАЙ - Корпулентен избирател задръства изборната секция в арабското Слънчев бряг, но служителите бързо се окопитват и призовават избирателите да бутат бюлетини в сгъвките му.

15:06 - СТРАНАТА - Голяма мобилизация се наблюдава сред платените, но все още имащи капка съвест хора, които са се напили достатъчно, за да загубят достойнството си и да идат да гласуват за гнус.
16:39 - МОСКВА - Масов протест се провежда в Москва, в който руснаци обвиняват правителството си в слугинаж на България. Руснаците масово стискат палци за БГ-Тръмп - Петя Буюклиева, с надеждата да тръгнем друга посока и да ги оставим намира.

17:13 - МЕЖДУНАРОДНОТО ПОЛОЖЕНИЕ - Ангела Меркел звъни на Ердоган да го помоли неговите хора с автобусите да ѝ помогнат и на нея скоро.

18:00 - ОНЛАЙН - Междинни резултати сочат, че досега никой гражданин не смее да си признае за кого е гасувал, за да не урочаса партията си.

18:23 - БАКУ, АЗЕРБАЙДЖАН - В квалификацията за Световното първенство Азербайджан остава с човек по-малко, а за Германия е отсъдена дузпа. Интригата приклачва, след като Мехмед Дикме вкарва от бялата точка.

19:06 - БАКУ, АЗЕРБАЙДЖАН - Волен Сидеров нахлува и започва да нарича немските национали турци и да се кълне, че това няма да го допусне и звъни на Холгер Бадщубер да идва да играе.
19:58 - ТЕЛЕВИЗОРА - Въпреки че има две минути до обявения край на изборния ден и възможността в някой секции срокът да се удължи, ако има наплив на гласуващи, телевизорите се чувстват особено хитри, че изнасят противоречиви и категорично неточни предварителни данни от социологическите нумеролози.

Край на гласуването, почват броенето на бюлетини, чували и потни лели и чичовци да недоволстват, че са се захванали с тая хамалогия.

Ето ги и резултатите от предстоящия вот. Кликнете за по-голямо разкритие:zhelyo
 

Как ще протече изборният ден?

Избери отговор!
Край