Кампанията отново е нелепа, претупват я, местят изборите в тая неделя

Sep 9, 2014     zhelyo     6249
КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ Е ПРАЗЕН СЛОГАН, НЕПРОМЕНЯЩ НИЩО - Гласопечелившата кампания се изчерпа за няколко дни от началото си и обществото призна, че отново е удивително досадна, посредствена и предизвиква у всеки нормален човек порив да излее върху партийните централи напалм колкото сироп се излива на кадаиф.


Именно заради това от ЦИК обявиха, че ще претупат кампанията, за да не се прахосват пари за тази помпозна и нагла посредственост, а изборите ще се проведат на 14-и септември.


"Не, наистина няма смисъл от кампания. Мозъчното безсилие на кандидатиралите се партии, комбинирано с апетитите за власт, само може да свалят изборната активност, нека го предотвратим" - споделиха експерти по гласоподаване.
Населението подкрепи идеята, радвайки се, че ще може с тоя цирк да се приключи по-бързо, няма да се налага да слуша абсурдни репортажи как има хора, които харесват един от кандидатите с контрацептивен прякор, и ще се опита да се занимае с тинята в дворовете си, вместо да се занимава с тинята на управленско ниво.


Политиците пък бяха разочаровани, защото се надяваха, че именно в следващите два месеца ще им щукне точно как да вдъхновят хората да ги мразят по-малко занапред.


zhelyo

 

Как ще изберете за кого да вотоподадете?

Избери отговор!
Край