Ужасяващо глупави и зависими хора вероятно ще ни управляват и след тея избори

Oct 1, 2014     zhelyo     3553
СТРАНАТА - Хора, които не са по никакъв начин експерти в областта на социологията, политологията или партийния PR, заради което няма да коментират това точно по телевизията, все пак споделиха своите прогнози за изхода от 5-и октомври.


"За жалост, без особено значение от пропорциите на отделните партии и коалиции, навярно България ще бъде управлявана все така от зависими хора, слушащи повелителите, които са им спечелили изборите на първо място" - споделят хората, събирайки 2 и 2.


Според малцинството на сравнително нормалните хора, нямало партия, която да не се отнасяла към потенциалните си избиратели като към олигофрени, погълнали торба пирони, с надеждата да не умрат от тъпотата си, преди да успеят да пуснат бюлетина. 
"Наистина ли смятате, че тия дебили с техните дебилни изборни кампании биха трогнали и третокласник? Изборите са честни до момента, в който почнат да ги броят, въвеждат в протоколи и т.н." - споделят леко ядосани хора, виждащи всичко това, но оставящи тъпи опорни точки да отслабят единния им протест.


Разбира се, Делян Пеевски отново щял да е депутат, сякаш нещо се е променило и тия нагли типове са си взели някаква поука, че трябва да поспрат със схемите за монопол над всички власти и господство над националната икономика.


zhelyo

Как да ограничим тоя ефект?

Избери отговор!
Край