Тъжно: Пеевски вече обядва само със себе си

Nov 11, 2014     zhelyo     6785
НА МАСА ЗА ЕДИН И ПОЛОВИНА - След разразилата се полемика дали новият финансов министър Владислав Горанов няма да даде Българската банка за развитие на Делян Пеевски, защото двамата се имат, вече никой не желаел да обядва с иначе успелия и млад депутат от ДПС.


Пеевски бе причина за многохилядни протести миналата година, стана нарицателно за нерегламентирани връзки между политическата класа, мустакатите банкери, медийните чадъри и какво ли още не, а напоследък никой не отбелязва, че е отслабнал и идва често на работа.


"Налага ми се да обядвам само със себе си" - признава Пеевски пред в-к "Монитор" в обширно интервю, показващо цената на успеха и политическата себеотдаденост - самота, отчужденост и монотонно ежедневие.
Междувременно папараци уловиха тъжната съдба на Пеевски, който обядва само със себе си в следствие на това, че демонстрацията на близост с него е лоша политическа поличба.


Загрижени за душевното здраве на Пеевски хора от цялата страна се трогнаха от ситуацията и към депутата заваляха оферти за обядване от хора, надяващи се да му помогнат, стига да е готов да поеме разходите по сметката, щото и те да имат някакъв кяр.


zhelyo

Бихте ли обядвали с Пеевски?

Избери отговор!
Край