Господата Божков и Ганчев сливат А група с В група

Jun 26, 2015     zhelyo     5492
НОВО 20 - Бизнесмените господин Гриша Ганчев и господин Васил Божков обявиха, че ще работят заедно за възраждането на ЦСКА, като следващият им план е да слеят А група и В група.


След като Гриша Ганчев се зае да оправя сутиацията в ПФК ЦСКА АД, което бе изхвърлено във В група, а Божков планираше с фенове да направи нов отбор в същата дивизия, двамата се обединиха около общ план да задържат задлъжнелия клуб в елита, сливайки аматьорския трети ешелон на футбола с А група.


"Господин Божков е спонсор на А група чрез Efbet и каза, че лично министър Кралев и Перу.. г-н Борислав Михайлов са му се заклели в пресветата Дева, че това е възможно и няма никакви пречки догодина А група да е с над 50 отбора, след като в нея се влеят тимовете от 4-те регионални разделения на В група" - потвърдиха източници, близки до случващото се.
Междувременно господин Ирена Кръстева се присъедини към новото ръководство на Левски и отрече да има нещо общо с господин Делян Пеевски: "Как ще съм му майка, имаме различни фамилии!"


zhelyo

Какво значи господин?

Избери отговор!
Край