От декемврийските сметки: Топлофикация купи ChatGPT, танкове за Украйна, Джуд Белингам

Jan 25, 2023     zhelyo     2803
СОФИЯ - Столичната Топлофикация показа на останалата част от Единия процент как се правят и харчат пари.

За по-малко от два месеца компанията спечели огромен капитал, възползвайки се от летните температури през декември. Така тя едновременно успя да не произвежда парно, но се възползва от таксите за общи части и други врътки, за да издаде сметки, сякаш София Иркутск.

Така Топлофикация се сдоби със свежи средства, чието инвестиране не се забавя: Вече има отправена оферта към разработчиците на ChatGPT от OpenAI, по-голяма от тази на Microsoft за $10 милиарда. 
Топлофикационното дружество на София е поръчало и 130 броя Panther KF51 - представения миналата година модел германски танк от четвърто поколение, така че да не се налага на Шолц да кърши пръсти за старите леопарди.

За да покаже, че парите са просто средство човек да се почувства жив и щастлив, Топлофикация София ЕАД готви и трансферен удар с 19-годишния вундеркинд от състава на Борусия Дортмун Джуд Белингам, за когото се счита, че Челси и Ливърпул готвят рекордни оферти от порядъка на 200 милиона евро.

"Ще откупим правата на Белингам и ще го пуснем да рита футбол, но за да изплати инвестицията си ще трябва да минава да отчита топломерите" - все пак залагат доза икономически резон от Топлофикация.

Защо сметките за парно за декември са високи?

Избери отговор!
Край