Русия: Атакуваме с ракети складове с пшеница в Украйна, защото човечеството е дебело от това тесто

Aug 3, 2023     zhelyo     7117
БЕЗГЛУТЕН В ЧЕРНО МОРЕ - Ръководството на Руската федерация заяви , че е на ход военна операция срещу складове с пшеница и други въглехидратни култури в Украйна.

По думите на руския президент Владимир Путин, целта е да се намали производството и потреблението на хляб и други изделия, които според него допринасят за затлъстяването на човечеството.

"Обвиняват ни, че обричаме хора от цял свят на глад, но всъщност сме загрижени за здравето на цивилизацията. Пшеницата е вредна за организма и предизвиква множество заболявания. Ние трябва да спрем тази епидемия от дебели хора, които ядат тесто като невидели. Ей такива задници вадят" - възмутен е най-здравият и атлетичен 70-годишен мъж в Света.
Освен Одеса, са нападнати и дунавските пристанища на Украйна в Измаил, Рени и Килия, като Русия предвижда да спре възможния износ на зърно, като удари превантивно и в румънски пристанища.

Путин препоръчва диетата на Пригожин и Шойгу като най-здравословна и екологична за планетата - къпане в еленска кръв, еленски бут и канибализъм.

Защо Русия бомбардира храна?

Избери отговор!
Край