Нешка Робева подкрепи zhelyo за кмет на София, безплатно

Mar 30, 2015     zhelyo     6048
ПЛАНЕТАТА МЕЛМАГ - Говорителката на Баба Ванга Нешка Робева обяви, че подкрепя кандидатурата на zhelyo за кмет на столицата и обяви, че вярва на обещанието му да павира бул. Дондуков със златни таблети Правец.


Покаяла се бивша привърженичка на Николай Бареков обяви, че този път подкрепата ѝ е към висок, млад, русоляв, макар и с тенденция да оплешивее нов политик, което съвпадало на 200% с пророчествата на Ванга, която познала и 2:2 с Италия.


"Подкрепям zhelyo безплатно!" - гордо заяви Робева с надеждата интернет-галфонът да кихне все пак нещо за концертче в читалище Младост или някой перформанс в Обеля като част от предизборната кампания.
Самият zhelyo заяви, че подкрепата на Робева и съответно на Ванга ще помогне много на кандидатурата му да придобие необходимата доза патетика за пред хората.


"Освен обещания, хората обичат символи, сълзи, развълнувани и прехласнати лели от миналото, които да се кълнат, че е тоя път политическият им избор е правилният" - сподели кандидат-кметът, преди да организира предизборно тупане на килими в Дружба.


zhelyo

Кое да е прироритет?

Избери отговор!
Край