Най-богатият българин във facebook си строи къща без гравитация в София

Oct 27, 2023     zhelyo     4455
КРИПТОВО КОЙНАРЕ - Искате или не - тази новина съществува и вече е написана, а ние от Не!Новините не поемаме отговорност за абсолютно всички букви и препинания.

Динко от Ямбол хвърли бомба, след като сподели, че в един от поредните ергенски запои в компанията на Джорджано, Къци Вапцаров, Спас Делев и Виктория Бекъм изведнъж се появил Богатия и веднага започнал да парадира. Той се държал нагло и бил много ядосан, защото в новата си къща толкова много нямал място къде да сложи парите си, че те били навсякъде по пода и ходенето било невъзможно. 

Там където са парите, обаче винаги ще се появи и някой на гъби и ще разреши наличните проблеми. Така се случило и на Най-богатия българин във facebook му подсказали, че ако си плати, тарикати от една люлинска бригада, може да дойдат и да премахнат гравитацията от къщата му, за да може да си се движат хора нормално, левитирайки над парите. 
Запознати шушукат, че са започнали протест пред вратата на Антон Хекимян, защото ако се махне гравитацията, тя няма къде да иде и ще я сложат в къщата на някой произволно избран софиянец. Така тя ще го дърпа два пъти по-силно надолу и животът му ще стане още по-труден и скапан. "На никой не му се рискува, брат", споделят всички софиянци в един глас, докато другите са на Сен Тропе. 

Учени направили някои измервания, но те нямат нищо общо с този материал и затова няма да съобщим данните.

Искате ли да научавате по-често за подвизите на Богатия?

Избери отговор!
Край