Христо Мутафчиев разкри сложна схема за кражба на туристи

ЗАД СЦЕНАТА - Христо Мутафчиев съобщи в студиото на независимата и смела Нова ТВ, че е разкрил сложна схема за кражба на българки туристи от страна на Гърция.

"Знаете ли, че една ваша колежка от телевизията bTV сутринта рано-рано каза: "Времето е прекрасно към края на седмицата. Готови сме да тръгваме за Гърция. От телевизора един човек, на който може и да му е платено, да рекламира Гърция!"

От прокуратурата и разузнаването веднага са се сезирали и са арестували въпросната говорителка на времето. При обиск в дамската и чанта са намерени трийсет гръцки маслини и половинка зехтин. При последвал претърсване на дома и колата са намерени множество белязани тестер бутилчици с рицина.
Като председател на Съюза на артистите, Мутафчиев е организирал останалите напоследък без работа актьори начело с Асен Блатечки, да раздават флаери разказващи колко разкошно е българското Черноморие на възлови места из големите градове.

Мутафчиев стигна още по-далече като разкри друга сложна конспирация: "Властта направи достатъчно и за тези, които ще почиват в Гърция. Защото парите, които получиха половината от тези, които видяхме на другата опашка за Гърция, са хора, на които държавата със сигурност е помогнала заради COVID-19. Получили са пари най-вероятно от държавата, защото семействата им най-вероятно са останали без работа."

Взехте ли вече грантовете?

Избери отговор!
Край