Муньос с ново пояснение: Калина е дишала с уста в устата на папагала, напили го подли гарги

Aug 22, 2023     zhelyo     9514
ЦАРСКА БИСТРИЦА - Съпругът на задържаната за шофиране под влияние на алкохол княгиня Калина внесе допълнителни ясноти относно случая.

Китин Муньос допълни историята за търсенето на полинезийския папагал Лорона с факта, че г-жа Муньос е намерила домашния си любимец припаднал и се е опитвала да го свести.

"Калина е направила обдишване уста в уста... по-скоро в човка на Лорона. Папагалката е била препила, след като попаднала в компанията на една тайфа гарги на Боровец, която често се държи непристойно" - споделя царският зет.
Според него пробата на жена му за това е била положителна, след като е вдишала от алкохолните пари от недрата на папагалчицата. 1.5 промила били логични с оглед, че те със съпругата му не пият, защото са спортисти и Калина е била само на чаша вино преди да предостави първа помощ на пияната птица.

"Сетне жена ми е натоварила Лорона в колата и е тръгнала да я води в болница, за да я спасят, като от бързина и притеснение леко е чукнала бариерата. Може да е била леко припряна и с човека на паркинга, но тук става въпрос за спасяването на един живот." - допълва Муньос.

Всичко стана ли ви ясно?

Избери отговор!
Край