Митрофанова: Вдигнете санкциите да си оправя гърдите за Благо и обещавам бензин на 50 стотинки

Jun 12, 2023     zhelyo     2589
ПЛОЩАД ГЕРОИТЕ НА УКРАЙНА - Руският посланик Елеонора Митрофанова призова санкциите да паднат, така че да може да си направи гърдите, скулите, челото, устните и дупето при пластичен хирург.

"Бях готова да изтърпя санкциите и ограниченията в името на родината си, но те ме спират в името на любовта. Виждате какви жени обича Благой Георгиев и да не ми дадете да се превърна в такава си е чист фашизъм" - заяви дипломатката.

Тя обясни, че заради ограниченията на ЕС, руски граждани нямат право да се възползват силикон, хиалурон, ботокс, екстенжъни и анална белина, а пластичните хирурзи в България били много стриктни и прекалено морално чисти, за да игнорират санкциите.
"Отменете санкциите в името на любовта. Обещавам, ако ми дадете да спечеля Благой, цяла година бензинът да е 50 стотинки" - кълне се влюбената Митрофанова.

Мнозина апелираха санкциите да бъдат вдигнати, за да може българският народ да спечели от най-новата връзка на легендарния си футболист. Въпреки това евроатлантически настроени граждани организираха протест под надслов "Българските мъже не обслужват привърженици на Възраждане!".

Ще намажем ли от нова връзка на Благой Георгиев?

Избери отговор!
Край