Делфин замества Митрофанова на откриването на 48-ото НС, тя ще го гледа у Борисов, Доган или Трифонов

Oct 13, 2022     zhelyo     3910
ФУГИТЕ НА ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТА, НА КОИТО СЕ НАМИРА ПАРЛАМЕНТА - Партиите от предстоящото 48-о Народно събрание стигнаха до компромис, заради който няма да има причина Русия да ни пуска бомба.

След като стана ясно, че ДБ и ПП не искат, Възраждане иска, БСП и Български възход нехае, а ГЕРБ искаше, но няма желание посланикът на Руската федерация да присъства на първия пленарен ден, парламентарните групи все пак се разбраха.

"Руско дипломатическо присъствие ще има, но няма да бъде посланик Митрофанова. Тя има да избере дали да гледа телевизионното излъчване у Бойко Боросов в Банкя, в анклава Росенец с Ахмед Доган или със Станислав Трифонов в ресторант Есте, където той ходи често, за да не мие чинии у тях си" - сподели председателят на първото заседание и най-възрастен депутат Вежди Рашидов.
Вместо посланичката в залата ще присъства севастополски делфин, обучен на дипломатически етикет и да лови копърки във въздуха.

"Един делфин няма как да ядоса евроатлантиците и те не могат да се противят, тъй като тези същества са гейове акули и ще е дискриминация" - обявиха от Посолството на Русия.

 

Делфин може ли?

Избери отговор!
Край