Изобретиха начин да не се налага да носим по 43 килограма жълти стотинки в себе си

Jul 2, 2018     zhelyo     18034
Настоящият текст съдържа дози реклама, които Световната здравна организацията счита дори за здравословни.

СТРАНАТА
- Проблем №1 в страната - жълтите стотинки, за носенето на които човек трябва да консумира по 3000 калории допълнително на ден, бе разрешен.

Разплитането на коварната ситуация стана не чрез референдум за отмяна на стотинките, нито пък с телефонна измама, в която някой Робин Худ излъгва целия народ да изхвърли всички жълти стотинки на дъното на язовир Доспат.
Новото решение е технологично и не просто е по джоба на обикновения човек, а е във джоба на обикновения човек - phyre

Световните медии гръмнаха с вестта, че заради приложението стотинките остават в миналото и ще се появяват само от време на време в празничните баници и питки.

"Вместо да се притеснявате, че стотинките в джоба ще издраскат телефона, по-добре имайте само телефон в джоба, защото той е достатъчен да се плащат пари за всичко" - споделя подставен човек в подкрепа на приложението.

От phyre обявиха специално за Не!Новините, че работят върху update, който позволява телефонът да замени напълно жълтите стотинки и да му се появи ръбче, с което да се трият лотарийни талони. От Дружеството за закрила на жълтите стотинки обявиха бойкот на телефоните и мобилните технологии, но именно заради това не успяха да оповестят бойкота си на широката общественост.

Изтеглете си Phyre от Google Play Store.
 

Колко килограма жълти стотинки носи средностатистическия човек в рамките на живота си?

Избери отговор!
Край