Лукарски наследява Христо Бисеров в ДПС

Oct 8, 2014     zhelyo     5277
САРАИТЕ - Позицията на адвокат-седесар, скаран с Иван Костов и обкръжението му, владеещ майсторски трикове, която остана овакантена от Христо Бисеров в ДПС, ще бъде заета от настоящият председател на СДС Божидар Лукарски.


"Христо експлицитно ни липсва, въпреки че и без него се справяме на височайшо ниво в партийните си дейности. Надяваме се Божидар да се отдаде на конвергенция в ДПС и да проникне с триковете си на всички нива, за да може Движението да ескалира" - сподели Людовик Местан какви са целите на новия партиец.


Лидерът на една от седемте партии в Реформаторския блок наскоро се похвали, че предизборната декларация, с която РБ обявява, че няма да подкрепи правителство, чиито премиер, вътрешен и финансов министър са заемали позицията досега, е било просто трик за събиране на вот.
"Ние направихме интервю с Лукарски, за да видим какви трикове владее. Нямате представа колко топчета за пинг-понг успя да изстреля" - вдъхновен бе Ахмед Доган от това, че позицията на Бисеров ще бъде наследена от достоен кандидат.


Самият Лукарски отрече да става част от ДПС, седейки в скута на Делян Пеевски.


zhelyo

Какъв ще е коронният трик на Лукарски?

Избери отговор!
Край