Тема в развитие: ГЕРБ подкрепи ДПС, обвини Плана Сидеров в саботаж на националната доктрина

Темата, която следим през последните дни става нетърпима! След разкритията ни за Плана Сидеров с вкарването на афганистански пра-българи в страната, които да гласуват по-евтино и така да отнемат монопола на ДПС от гласовете, темата се оказа дори по-дълбока от тунелите, водещи новите гласоподаватели към революционните клекшопове!


На сцената излезе ГЕРБ, които изненадващо за едни и неизненадващо за други подкрепиха ДПС в битката за новия политически ред в страната. 


С кратък статус в своя facebook-профил премиерът изрази своето мнение по въпроса и загатна за тайнствена национална доктрина:Не!Новините се добра до сървърите с информацията за тази тайнствена доктрина, която Планът Сидеров застрашава. Очаквайте утре разкрития относно функцията на над 2-та милиона български икономически емигранти в САЩ и Европа! Какви са нео-българистките планове за радикална ганьовизация на Европа и подмяна на културата и генофонда ѝ и още много факти, които другите медии ги е страх да напишат! Всичко това - утре!
zhelyo

Знаете ли за националната доктрина за разрастване на влиянието на България?

Избери отговор!
Край