Следващият Консултативен съвет към Президента ще се състои в БГ-МАМА

Nov 21, 2013     zhelyo     4873
След като проточилият се 6 часа Консултативен съвет по националната сигурност не доведе до нещо особено конкретно, членовете на Съвета решиха, че ще е по-адекватно занапред да ползват популярния форум за обмен на всевъзможна информация и съвети - БГ-МАМА.


"Там се говори по същество и всеки член дава съвети, базирани ако не на собствен опит, то поне на някоя близка жена" - обоснова идеята Росен Плевнелиев, произвеждайки най-краткото изречение в живота си.


Предвижда се в идните Консултативни съвети да се решат проблемите на демографския срив, бедността, нощното напикаване, да се обсъдят най-добрите мерки за пенсионна реформа, марки за перилни препарати и дали може да се забременее по швейцарското правило.
Досегашните членове на Консултативния съвет въздъхнаха с облекчение, тъй като вчера са решили всичко за един час, а през останалите 5 е трябвало да чакат Росен Плевнелиев да напише речта си.


По този начин участниците в Консултативните съвети отхвърлиха спекулациите, че отговорните мъже в държавата се събират за по няколко часа, за да ядат и да люскат ракия, докато пеят народни песни.

zhelyo

Е що не се сетиха по-рано?

Избери отговор!
Край