Родни манекенки блокираха центъра в протест срещу подмяната на резултата на Пищова

Nov 10, 2016     zhelyo     8354
СОФИЯ, МОЕ МАЛКО АРБАНАСИ - След първия тур на президенстските избори манекенките в България се обединиха и спряха движението на "Орлов мост" в знак на протест. Тази част от електората изрази недоволство поради загубилия закрилник на всички тях, кандидат-президентът Митьо Пищова. 


Както е известно, Димитър Маринов раздаде почти 2 тона кайма под формата на кюфтета и кебапчета, както и 15 000 питки хляб, а гласовете му бяха преброени в пъти по-малко. Именно затова той обяви 5-часова гладна стачка.


"Това беше шансът ни столицата ни да претърпи културен ренесанс и най-сетне да имаме джакузи пред президенството вместо остарял фонтан", заяви ридаейки лидерът на протеста Меган, топ модел от водеща модна агенция с неочаквано големи приходи, която зад гърба си има реклама на Глобул, когато компанията още беше с това име преди три години и снимка в жълт вестник. 
Заобикалящите я протестиращи бурно аплодираха изказването ѝ и също пуснаха по една сълза за всички кебапчета, риби и агнета, от които несправедливата избирателна система е лишила тях и сънародниците им. 


Митьо подкрепи протеста като заяви, че в знак на протест няма да люби момичи цял час!


Купуването и продаването на кебапчета е развлечение. 


lillykane

Да направим Митьо почетен президент на България?

Избери отговор!
Край