Георги Костов и Ясен Тодоров: Били сме на кръчма с къде-къде по-големи гадове от шефа на Божо-Кравата!

Jul 6, 2016     zhelyo     48466
ЗАЩО НЕ Х-Л БЕРЛИН - Главният секретар на МВР главен комисар Георги Костов и председателят на етичната комисия към ВСС Ясен Тодоров дадоха обяснения защо са били в една кръчма заедно с шефа на издирвания след престрелката в Слънчев бряг Божо-Кравата.


Макар темата, подета от Биволъ, да не стигна до иначе независимите медии в страната, чиято смелост стига до там да разследват яйца в майонеза, Порше в Южния парк или изпържени от популярни каси малоумни лели, двамата представители съответно на изпълнителната и съдебната власт счетоха за нужно да дадат обяснение за това, че са били на официална вечеря, дадена от новоназначена несебърска прокурорка заедно с кадър на СИК.


"Не виждам какъв проблем е това. Вие си нямате на идея фактически в какво присъствие откъм кръчмено-ресторантен престой съм бил. Хора, за които речниковият ми запас е недостатъчен, за да замажа с какво се занимават, ако трябва да говоря пред журналистически лица" - споделя главният секретар.
"Аз ходя на кръчми с такива големци, за да показвам на жена ми снимки с какви хора дружа, за да не ме мисли за смотаняк" - добави Тодоров с гордост.


Корупция у нас продължава да има, но никой реално не я открива, тъй като тя е квантова и ако някой я наблюдава, корупцията може да я няма.


zhelyo

Нормално ли е да си държим сметка кой с кого е на кръчма?

Избери отговор!
Край