Не!Новините се договориха с МВР, стават единствен лицензиран търговец на гласове!

Sep 3, 2014     zhelyo     4260
ИНТЕРНЕТ И НАОКОЛО - Купуването и продаването на гласове е постъпление! С това мото Медия №37 и МВР подкрепиха кампанията си за легитимна търговия с гласове на идните избори.


Борсата в сайта на Не!Новините ще отвори още другата седмица, а всеки ще може да си направи профил, чрез който да предлага, търси, купува, наема, продава, отдава или разменя гласове.


Модератори ще следят да не бъдете прецакани, ако някой ви купи гласа, но ви плати като за глас на неграмотен човек от малцинство, а не като на човек с 2 висши образования, принуден да работи във фасадно предприятие, генериращо милиони загуби всяка година, понеже е собственост на олигофрен, паразитиращ от политически схеми с властимащите.
Защитата срещу злоупотреба с лични данни, online платежни методи и спазването на конфиденциалност, за да не ви пита жена ви откъде имате 50 лева отгоре тоя месец не са абсолютно никакъв наш приоритет, защото все пак, да си признаем, вие купувате или продавате гласа си, което ви прави страшен боклук в нашите очи.


Напомняме, че всички други търговии с изборния вот са строго забранени и може да ви снимат със скрита камера и някой маловажен участник в схемата дори да иде в затвора за седмица!


zhelyo

Ще се възползвате ли от офертите?

Избери отговор!
Край