Разрешават на полицаите да протестират по един час дневно

Nov 18, 2013     zhelyo     4293
Секретна заповед в МВР разрешава на полицаите да се включват в антиправителствените протести за по един час дневно. Това съобщи вчера вицепремиерът Йовчев в ефира на "Всяка неделя", докато Кеворк Кеворкян масажираше стъпалата му извън кадър.


„За нас е важно полицаите да бъдат уважавани поне по един час дневно. Затова им разрешаваме да прекарват инкогнито и да протестират заедно с гражданите и студентите“, лаконичен е министър Йовчев


„По време на този час, разрешаваме на полицаите да казват истинските си мисли, да викат ОСТАВКА, да сядат, когато са изморени, да се разхождат,  да си говорят, да носят удобни дрехи, да размахват националното знаме и да се смеят. Искаме и редовите полицаи да разберат какво значи да си човек. След като излеят душата си и кажат какво мислят за преките си началници, за министъра и за правителството, с олекнала душа и с нови сили могат да носят черните униформи и дори да се усмихват под каските“, обяснява нестандартния ход главният психолог на МВР.
По този начин бяха секнати спекулациите, че 12 000 полицейски служители ще бъдат съкратени, след като са били виждани на протестите през последната половин година.


белият зъб

Биха ли протестирали полицаите?

Избери отговор!
Край