Келнер надцака Домусчиев, купи КЗК

Aug 15, 2019     zhelyo     9024
ИЗТОЧНА ЕВРОПА - След като научи, че Домусчиев е купил НАП и Специалната прокуратура, след като купи и под носа му Нова, чешкият бизнесмен Петр Келнер реши да си върже гащите.

Собственикът на Теленор в България и Източна Европа реши да купи bTV чрез придобиване на компанията ѝ майка, но за по-сигурно купи и Комисията за закрила на конкуренцията.

Както е известно, на Келнер не бе позволено да купи NOVA, за да няма концентрация на медии в ръцете на човек, притежаващ мобилен оператор, докато един човек да притежава футболен отбор, правата за излъчване на първенството, в което участва футболният отбор, както и телевизията, която излъчва мачовете, е секси.
"Мисля да купя и Търговския регистър, ако не ма впишат, че пощръклявам, човек. Иска ми се и аз да поживея малко, както едно време един Вацлав от Зноймо искаше да го пусне жена му на пивница, а тя не го пускаше, защото се връщаше чак след пет дни и един ден изфабрикува повиквателна за националния отбор на Чехия по четене на Хайку" - изповяда се клетият чешки милиардер, който със сигурност говори като Швейк.

Келнер и Домусчиев приятели ли са?

Избери отговор!
Край