25-годишен господин доказа, че е заухар, след като инвестира 5000 лв, а не си купи Айфон 12 и ново БМВ

Nov 13, 2020     Лотар Хазартчук     10730
ЛЮЛИНСКО - 25-годишен господин, за който вече всички говорят, че е заухар и балък, инвестира 5000 лв. в собствена идея и се лиши от уникалната възможност на своя живот да си купи телефон за 2000 лв и 20-годишен автомобил за още 3000 лв.

Неудачникът решил да осъществи идеята си, след като събрал нужната сума, с която можел вече да започне своето начинание, но срещнал подигравки и провокативни подмятания от страна на своите приятели, познати и най-вече родители.

"На всички ни е ясно, че на Марио нито едно пиче от нашия квартал няма да му обърне внимание. Момичетата на нашата възраст не си падат по такива смотаняци. Коя иска да бъде снимана с Алкател и да се вози в 111?! Просто Марио си загуби е така парите и нищо няма да направи, щото в България нищо не става без връзки и схеми. Говорих и с техните... Викат, че бил мечтател и наивник. Ами, честно да ви кажа, имат право. Те пък искаха да им ги даде парите, за да направят ремонт на тоалетната, защото те за своите 60 години не успяли да съберат нужните пари, защото все им се налагало да купят плазма или климатик, или просто да отидат на кръчма и да пият до сутринта." - разказва приятел на Марио от детските години.
Въпреки кристално ясната истина, че изглеждаш наистина успешен, когато имаш джаджи на стойност хиляди левове, Марио е твърдо решил да даде и почти сигурно да загуби парите си в неговата глупост.

Марио не бе попитан за коментар, защото нашата медия с такива смешници не комуникира.

 

Вие, балъчонки като Марио ли сте?

Избери отговор!
Край