От утре КАТ глобява всички с коледната украса по автомобилите си

Jan 12, 2024     Шейсетака     5398
МЕЖДУ ГРИШАГАНЧЕВАТА КУЛА И ТИНТЯВЯНАТА ГРАДИНКА - От КАТ съобщиха, че точно месец след Коледа ще започнат да глобяват всички водачи на МПС, които волно или нарочно са забравили една или повече коледни украси върху своите движими имущества.

С предимство ще бъдат глобявани водачите, сложили червен помпон на емблемите си, за да имитират носа на Рудолф, защото за тях се счита, че са лабилни и веднага ще платят глобата или поне ще купят кафе на органа на МВР. 

Прошка няма да има дори и за тези, които имат само малка гирлянда върху таблото си или висящ изветрял ароматизатор с лика на Дядо Коледа или Мраз, според политическите нагласи на водача на МПС-то. 
От КАТ напомнят, че изключение се прави само за рога монтирани на покрива, но само за собственици на кравеферми или доказани рогоносци.

"Нашата Коледа отдавна мина, руската и тя! Дадохме достатъчно толеранс на гражданите да приведат своите МПС в нормален заводски вид. Коледната украса действа демотивиращо и опасно за останалите учасници в движението, тъй като всички си припомнят великите празнични времена със сармички, баници, прасе и нов телефон на кредит. Сега по трапезите сарми няма, но бързите коледни кредити все още подлежат на плащане, което води управлителите на МПС да изпадат в тежки размисли и отклоняват вниманието си от пътно-транспортната обстановка" , допълниха още от КАТ.

 

Махнахте ли помпона?

Избери отговор!
Край