От 1-ви януари чипираме всички бебета, за да не бъдат разменяни погрешка

Dec 28, 2022     Radoslav Nedelchev     5816
ПАРЛАМЕНТАТА - Нов законопроект, вдъховен от най-добрите световни практики, предвижда чипирането на всички новородени от догодина, за да се избегнат грешки в родилното и да може техните по-лесно да ги направляват в живота. 

"Айде като сте много ербап и се репчите, че стават грешки в болницата, да ви видим какво ще кажете, като се въведе чипизацията", отговориха депутати на електоралните претенции.  

"С този чип ще знаете къде е вашето джендърче винаги чрез специално мобилно приложение, достъп до което освен вас имат само Бил Гейтс, Илиян Мъск и д-р Фаучи", твърдят те.
 В огромния вакуум, създаден в рекламните блокове след края на световното, вече се провежда национална информационна капмания, а рапърите Румънеца и Енчев да припяват "Чип чипи ди чип, чипиди чип чип", за да популяризират идеята сред обществото (Ако не се смее на тази смешка, малка е за теб).

От СЗО успокоиха чипохондриците, че нямало странични ефекти от поставянето на чипа като зачервяване, подуване или треска, а единствено може да ти пръснат мозъка чрез бутон, и то само ако не спазваш указанията на този, който в момента е начело на организацията.

Друго добро контра-предложение е всички бебета да бъдат разменени, за да се научи тоя народ малко на емпатия и човечно отношение към чуджите хора.

Какво да пише на акта за раждане?

Избери отговор!
Край