Кръгът “Капитал” учредява партия на Служебното правителство

Oct 28, 2013     zhelyo     4724
Кръгът “Капитал” около приличащия на Швейк Иво Прокопиев и едноименния му мощен пропаганден вестник планира учредяването на партия на Служебното правителство, съобщи сигурен източник на Не!Новините, част от кръга Шега и собсвеност на човек, който прилича на спекло на велурена дамаска шампанско Искра.


Планира се партията да е водена от най-доверените хора кръга, движещ протестите срещу иначе извънредно легитимната власт на изнизващия се като след кафе с цигара премиер на KLETA MAJKA BALGARIQ.


Основна цел на Партията на Служебното правителство ще е трайна власт за служебния кабинет, за да може парламентарните репортери от кръга “Капитал” да идат на море в Сингапур и да се прехвърли целия държавен бюджет в офшорка, за да може Росен Плевнелиев да си купи Playstation 4.
Канцеларските нужди за партийната дейност ще бъдат осигурени от Саша Безуханова - бивш шеф във компанията за компютърности и барбекю сосове HP и кукловодка на маршируващите по жълтите павета орди соросоиди.


Говорител на партията, разбира се, ще бъде Ивета Бобромирова, известна още като неуспялата Гала и любовница на всеки мъж на средна възраст, можещ да си позволи поне два костюма.


zhelyo по мотиви от Харалампи

Защо няма нещо и за Асен Генов тука?

Избери отговор!
Край