Сорос финансира Джорджано, кръстил го на себе си

May 21, 2015     zhelyo     6047
МАКЕДОНИЯ, НА ИЗТОК ОТ МАКЕДОНИЯ - Тенденциозно и шокиращо разкритие беше направено около световния магнат и изявен ельоменат Джордж Сорос, известен с това, че е замесен пряко във всяко едно по-голямо и по-малко световно събитие от времето на поне Александър Македонски до наши дни. 


В пореден опит за дестабилизация на Балканите, след като преди година-две посегна на политическия баланс в Македония (която някои историци погрешно и упорито назовават България) и сега опитва същото и в Македония, изглежда Сорос е решил да посегне на най-ценното от живота ни: развлекателния шоубизнес. 


Медия №37 получи информация от сигурни източници, че Джордж Сорос лично финансира изпълнителя Джорджано, в замяна на което го е кръстил на себе си, за да промени към по-добро асоциацията на масите за своята персона. 
"От доста време подозирахме, че става въпрос за чуждо финансиране. Самият Джорджано гордо заявява, че клиповете му са от най-високо качество 4К, а и само като му видите визуалните ефекти на клиповете...веднага става ясно, че той сам не би могъл да сътвори подобно нещо", жалва се родна фолк-певица, която с гордост заявява, че всичкото финансиране, което тя получава е само от български благодетели, защото трябва да подкрепяме родното, нали.


Очаква се по-късно днес скандализирани изпълнители да сформират палатков лагер около гарата в Стара Загора, което се явява емблематично място за скандалния изпълнител и една от основните снимачни площадки на клиповете му.  Предвидена е и реч на Сергей Станишев пред насъбралото се множество след поредния катарзис, преживян току преди два часа. 


Froid


 

Как щеше да се казва Джорджано, ако беше безплатен?

Избери отговор!
Край