Борисов поиска от Тръмп екстрадирането на Сорос, за да върнел парите от КТБ

Jul 27, 2017     zhelyo     5778
ТУИТЪР - Премиерът Бойко Борисов е отправил чрез Twitter искане до президента на САЩ Доналд Тръмп за екстрадирането на човека-тестис Джордж Сорос.


Легендарният спекулант се оказа в основата на източването на КТБ и всичките милиарди са се озовали в неговия джоб, сочи единственият човек, прочел 15-те хиляди страници обвинение по делото - един човек в Интернет, който се кълне, че наистина го е прочел.


"Бай Тръмпе, колко суджук искаш, за да ми дадеш Сорос?" - пита делово Борисов в социалната мрежа, отбелязвайки профила на ексцентричния нов лидер на свободния свят.
В официална нота българската страна е направила пълни юридически обосновки за екстрадирането на Сорос, като в случая Прокуратурата е наела истински юристи, за да не се случи като с опита за екстрадиция на Цветан Василев или швейцарската банкова сметка на Христо Бисеров.


"Вчера имах разговор с г-жа Стоянова, която ми потвърди - всички сме ощетени. Включително г-н Пеевски. Пропагандната машина на Сорос се опитва да вмени вина на мене, на Цацаров, на Русия за КТБ. Но е ясно - този разплут старчок обра банката" - обоснова се Борисов.


zhelyo

Ще се справим ли с обвинение срещу Сорос?

Избери отговор!
Край