Борисов: Ще екстрадираме в Скандинавия всички, които не вярват в Бог

May 2, 2017     zhelyo     7003
СРЕД ПОПОВЕ - Бъдещият бивш премиер Бойко Борисов обяви, че наистина започва кръстоносен поход в България и ще направи всичко, което е по волята на Бог, за да вярват хората във Всевишния.


След като в края на миналата седмица той обяви за патриотизъм строенето на църкви и желанието си всички да вярват в Бог, лидерът на ГЕРБ и очевиден наместник на Исус по тези земи, обяви планове да екстрадира неверниците, за да не тровят българското общество.


"Ще ги пратя у Скандинавия. Нали там не верват и слушат метална музика, къде промотират дявола. Тука ми трябват верващи, на които да бъда блажен пастир!" - обоснова се той, докато откриваше 783-тия си параклис в кариерата си на държавник.
"Фамилията ми е доказателство за родствена връзка с Княз Борис, който е довел Шефа в България. Аз не падам по-далече от дървото" - споделя Борисов, за да подчертае, че не е случаен човек.


Както е известно, повече българи вярват, че Господ е българин, отколкото вярват, че има Господ, което е важна тема, след като румънският модел вече бе въведен и правосъдието вършее.


zhelyo

Вервате ли в Бог?

Избери отговор!
Край