По потници и джапанки Борисов и Пеевски обезвредиха зърнари и спасиха Денков

Sep 20, 2023     zhelyo     4666
НОЩНА СОФИЯ - В драматична операция некоалиционните партньори Бойко Борисов и Делян Пеевски успяха да обезвредят група зърнари, опитали да натоварят премиера акад. Денков в багажник на Bugatti La Voiture Noire. 

Екшънът се разиграл снощи, като Денков е бил изненадан, докато се разхождал в една фуга на жълтите павета пред Министерски съвет.

Според очевидци, зърнарите точно слагали министър-председателя в торбичка от тези за турските домати в супермаркетите, когато били конфронтирани от двама смели снажни мъже по потници, джапанки и кураж. Впоследствие те били разпознати като бившия премиер Борисов и мотора на конституционната реформа Пеевски.
С хватки от каратето Борисов действал първи в защита на Денков, а юридическото светило Пеевски прочело правата на зърнарите и ги заклело да мълчат, защото всичко, което кажат, ще бъде използвано от Лаура Кьовеши.

Благодарение на смелата им намеса, Борисов и Пеевски успели да освободят Денков и да го отведат на сигурно място в манастир около София. Премиерът изразил своята безкрайна благодарност към своите спасители и ги нарекъл “герои на народа” и обещал да предприеме мерки за подобряване на положението на земеделските производители и да гарантира на зърнарите берекет у урожай, за да не правят повече така.

 

Как работи сглобката?

Избери отговор!
Край