Ходещите бавно без медицинска причина хора ще плащат по 400 лв. годишно за право да стъпват на тротоар

Jun 22, 2020     zhelyo     4675
СТРАНАТА - Хората, разхождащи се бавно, без да имат някаква медицинска причина за това, ще дължат 400 лева данък годишно.

Шляещите се и блуждаещи личности, които не успяват да осъзнаят, че по тротоарите се движат и други хора, ще финансират своето предстоящо депортиране извън страната до 3 години.

"Таксата ще ги стимулира да почнат да вървят бързо. Но ако не успеят, ще сме събрали пари да ги натоварим в надуваеми лодки и пратим в Африка. Там има големи пространства и могат да си вървят колкото бавно си искат сред лъвове, хиени, хипопотами, мамби и сомалийски пирати" - споделя авторът на законовата промяна и настоящия текст.
Чрез мерките за ускоряване на пешеходния трафик и санкциониране на хората с бавен ход и бавна мисъл, БВП на България ще се утрои за година, прогнозират от Института за пазарни прогнозирания, който всъщност е параван за хора със счетоводно образование да се събират да пият.

Разбира се, от такси са освободени болните, възрастните и пияните, но пък тези с фалшиви медицински за бавно вървяне, ще бъдат превръщани в храна за китайците, които си търсят какво да им замести прилепите.

Вървите ли бавно?

Избери отговор!
Край