Гневна българка разтресе социалните мрежи с разказ как в железария отказали да ѝ продадат домати

Oct 4, 2021     Pi Ar Greta Tunberg     5150
РЕДИЦА ГРУПИ ВЪВ FACEBOOK - След работа жена влязла в кварталната железария и поискала да си купи домати. Когато продавачът ѝ обяснил, че не продават зеленчуци, тя се почувствала дискриминирана и унизена.

След като направила няколко снимки на магазина, снимала и мъжа зад тезгяха, тя публикувала гневен пост в поне 5 групи във Фейсбук с думите:

"Здравейте, групата. Съжалявам, че няма да напиша нещо позитивно, но ситуацията го налага. Днес ми се случи нещо ужасно. Човекът на снимката отказа да ми продаде домати в железарията.
Аз не съм специалист, но знам, че зеленчуците и витамините са наше изконно право. Имам правото да се храня здравословно и да ми се отказва по този нелеп начин е просто недопустимо.

Аз ще пусна жалба, където трябва и ще защитя себе си, но искам с поста си да предпазя други хора от това да бъде накърнено тяхното достойнство така.

Убедена съм, че не съм единствената, с която се е държал така. Ако има и други тук, нека заведем общо дело. Имам познат адвокат, който каза, че е готов да се заеме."


Нацията се раздели отново в оценките си за ситуацията.

Вие били ли сте жертва на подобно отношение в кварталната железария?

Избери отговор!
Край