Родители продадоха мястото в детска градина на детето си на търг за 2 млн. лв.

May 27, 2021     zhelyo     22926
СОФИЯ, МАЛЪК ЛОНДОН - Находчивост или безразсъдство - тази дилема се завърта в главата на средностатистическия българин, успял да прочете и усвои смисъла на заглавието.

Макар и да става дума за най-голямата търговска сделка в България за 2021, мнозина са скептични, че цената е достатъчна, тъй като местата в столичните детски градини са доста по-редки от 20-те килограма злато.

"Нима ще се справят в условия на хоумофис с малко дете наоколо? Струват ли 2 000 000 лева нервите, преждевременното остаряване, емоционалния колапс, тъпченето на едно място в кариерното развитие, стагнирало от това, че "само да видя какво пак иска малката". Не мисля" - счита за грешна сделка алъш-вериша конкурентна майка.
"Съвсем правилно решение, детето щеше да хване въшки в детската градина и да научи изключително посредствени инфантилни песнички. Техните поне ще пускат Abba и Queen в YouTube" - на друго мнение бе човек, който си признава, че сам не е бил на детска градина и е открил, че не е срещал читав човек, стъпвал в такова учреждение за повече от седмица.

"Най-глупаво ще е да пратят детето на частна детска сега. Тези два милиона ще им стигнат едва до февруари" - коментира и третата опция експерт по цени на имоти, частни детски градини и дамски блузи за по 5 лева от елитните подлези на града.

Находчивост или безразсъдство?

Избери отговор!
Край