Гестапото: Аз съм повлиял на мисленето и живота на повече българи, отколкото Стефан Цанев!

Jan 10, 2017     zhelyo     15910
ПРАС-ПРЕС - Димитър Иванов - Гестапото, който стана причина писателят Стефан Цанев да откаже отличието "Златен век", излезе със своята позиция по въпроса.


След като бе определен от драматурга като "един от висшите началници на Държавна сигурност - най-зловещата репресивна институция на бившия тоталитарен режим", дежурният гост по всички ключови въпроси от света и родината заяви и своята позиция:


"Нека бъда причината г-н Цанев да откаже отличието "Златен век", не мисля, че го заслужава. Аз собствено съм повлиял на мисленето на в пъти повече българи от него. Аз съм променил живота им. А той си остава един бутиков халтурист" - заявява високомерно членът на Форум "България-Русия", който въобще не е някакво НПО.
Председателят на общото събрание на престижния УНИБИТ заяви, че даже няма и да се занимава да прати нещата, които отдавна има за Стефан Цанев до определени медии, защото имало какво да покаже.


Междувременно културният министър Вежди Рашидов обяви, че ако не бъде културен министър след предсрочните избори, ще възкреси Мултигруп в ролята си на главен мултак.


zhelyo

Защо така Стефан Цанев се отнесе с човека?

Избери отговор!
Край