Депутатите от ГЕРБ вече ще могат да заявят онлайн на кой партиен лидер искат да бъдат дадени

Apr 12, 2021     Toni Tonev     7260
ЕЛЕКТРОННО УПРАВЛЕНИЕ - Някои депутати изявиха притеснения на кого ще бъдат подарени и при какви условия, но около 4 милиона негласували на изборите ги увериха, че няма никакво значение.

Борсов напомни, че със своите гласове българските граждани гарантират за качеството на партийните лидери в парламента, но депутатите все още се колебаят (и донякъде с право).

Един депутат от ГЕРБ използва суматохата и се опита да пререди своите колеги, нареждайки се на опашка пред партийна централа близо до Съдебната палата в София, но оттам беше върнат с обяснението, че там очакват нова доставка на партиен лидер и ще трябва да изчака минимум седмица (две). 
Други депутати изразиха опасения, дали могат да бъдат подарени на други партии, ако вече имат взаимотношения с чужди правителства, в отговор на което Борисов многозначително се усмихна.

Въпреки всички усилия на премиера, броят на депутатите, които не искат да бъдат подарени, остава значителен. Най-вече страхове имат депутатите от бивши разузнавателни служби и тези с по-богато политическо минало.

Експертите им напомнят, че в исторически план тези страхове са напълно безпочвени и всеки партиен лидер ще ги посрещне с широки обятия.

Трябва ли да бъдат давани депутатите от ГЕРБ и на партиите извън парламента?

Избери отговор!
Край