Денков: Гоним всички със славянски гени от България, за да се прочистим веднъж завинаги

Sep 26, 2023     Radoslav Nedelchev     2903
ПАРТИЙНИЯ ДОМ - Нов закон, с подкрепата на ДПС, ГЕРБ и любезното съдействие на "Козяк" 16, предвижда експулсацията на всички носители на славянски гени, че аман вече, разкри премиерът Денков. 

"Още от времето на Аспарух сме се омешали тука с прогнилите славяни като миш-маш и ето до какво ни е довел безразборният секс на предците ни. Още от седми век са налети основите на днешната съсипия и още тогава са пробити службите ни за сигурност", заяви премиерът. 

"Обещахме ви промяна и ето ви я на - радикално прочистване на генотипа на българската нация, за да нямаме проблеми, чийто източник винаги е бил и ще бъде само Изтокът!"
Депутатите разкриха, че за да се определят носителите на слявянски гени у нас, ще се използват най-новите достижения на науките антропология, генетика и палеогенетика и че това всъщност изобщо не е кой знае каква играчка да се направи в биолабораториите на Харвард, Кеймбридж и Харков. 

"Чиповете, използвани във ваксините, могат с точност до стотната да определят вашия генофонд и ние вече имаме база данни на голям процент сънародници, защото си облизват палците, докато прелистват документи. За останалите искам само да кажа, че новият вариант на ковид "Пирола" чука на вратата, вземете мерки! Между другото Трети март ще бъде заменен от Никулден като национален празник, защото аз тогава съм свикнал да празнувам", предупреди Денков. 

Любопитно е, че депутатите от групата на Възраждане са до един с непоколебими чисто старобългарски корени, но пък в тях са открити гени на неандерталци и също ше бъдат експулсирани.

Съгласни ли сте да ви вземат кръв за общото благо?

Избери отговор!
Край