Цончо Ганев: Детето изкара за апартамент на ротативки

Jul 3, 2023     zhelyo     4182
У СИНКИНИ - Депутатът Цончо Ганев излезе с официално изявление, в което обяснява произхода на средствата, с които 17-годишният му син си е купил тих, но същевременно комуникативен апартамент с гараж.

Според Ганев, парите са изцяло със законен и най-важното - български произход, като наследникът му ги е спечелил честно на казино.

“Съмненията за произхода на парите са поредната атака срещу мен. Измишльотина е, че Америка за България ми плаща, за да узурпирам руския псевдопатриотизъм в България и така да саботирам отвътре праведния народен бунт. Белене чака всички, които се съмняват в мен!" - обяви дясната, а понякога и лява, ако се умори, ръка на Костадин Костадинов.
"Дете е. А като всяко нормално българско дете, неподвластно на джендър содомията, обича да играе на ротативки и да слуша поп-фолк. Няма сензация. Клевети и измислици по адрес на семейството ми няма да търпя. Много им се иска на някои всички да излезем един дол дренки и маскари" - продължи Ганев.

Той допълни, че сред членовете на Възраждане и роднините им почти всички имоти са с напълно чист произход, а ако се сравнявали с другите партии, даже били бездомни и почти като обикновените граждани.

 

Как изкарахте за първия си апартамент?

Избери отговор!
Край