Цончо Ганев: В християнските семейни ценности е да се плюе, а не да се гълта

Jun 2, 2023     zhelyo     9731
49 НАРОДНО СЪБРАНИЕ - Депутатът от Възраждане Цончо Ганев оправда вчерашния си акт на плюене по политически опонент и потвърди, че той е част от възвишените ценности, които той изповядва и проповядва.

"Вижте, плюенето е записано в Библията. То е проява на смелост, мъжество и добро възпитание в най-традиционните ценности. Мнозина се опитаха да го извъртят като нещо лошо, но това е илюминато-либералния наратив, с който се опитват да ни поробят и да ни пратят в концлагери. Затова ние първи трябва да ги пратим в концлагери" - заяви Ганев във видео, монетизирано в RuTube.

"В западната пропаганда тече един процес по нормализиране на гълтането и заклеймяването на плюенето, но тази подмяна няма да я допусна. Но няма да го допусна това, деца гледат! Ще изкараме народа на улицата, за демонстрация по плюене с надслов "Стига гълтахме!" - решен е народният представител, когото наричат Цонимир, когато му се карат.
Ганев бе подкрепен и от лидера на Възраждане Костадин Костадинов, който написа във Вконтакте: "Една малка храчка от човек, една голяма храчка за българщината!"

Плюете ли?

Избери отговор!
Край