Бюджет 2019 ще зависи от това успешни ли са правителствените залози до края на Световното

Jun 28, 2018     zhelyo     4579
НА СЕВЕРОИЗТОК ОТ СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯ - Бюджетът на България за следващата година ще зависи от това до колко успешни са залозите на страната ни до края на Мондиал 2018.

От началото на първенството в Русия всяка сутрин има извънредни гласувания в Министерски съвет относно това каква част от бюджета за втората половина на годината да се заложи.

Лично премиерът Борисов е изобретил гениалната идея управляващите народа, разбиращ най-много от футбол, да впрегнат този ни национален талант в изстрелването на България от списъка с развиващите се държави до каймак на богатствата.
Към момента правителството успешно е предсказало над 2.5 гола при дербито между Португалия и Испания, победата на Франция над Австралия и в това, че Лукаку ще вкара за Белгия срещу Панама.

Все пак късметът изневерява и на най-добрите, като залог лично на финансовия министър Владислав Горанов за победа на Германия над Мексико се е оказал губещ, но правителството ни е получило утешителен SMS лично до премиера от Ангела Меркел, съдържащ следните емоджита: тъжно човече, сърчице, патладжанче.

"Да го духат майките, дай да турим, че Русия ще стане Световен шампион" - надъхан бил министър, пожелал известност, но заслужил историческа анонимност.

Военният министър Каракачанов пък е обещал... научете какво и още сумати неща в новия брой на Прас-прес.

Никой не е загубил от малко хазарт за настроение?

Избери отговор!
Край