Всички депутати и техните извънпарламентарни настойници отиват като агитка на Русия на Световното

Jun 13, 2018     zhelyo     4886
СОФИЯ - Народното събрание ще бъде разпуснато по време на финалите на Световното първенство в Русия, започващо на 14 юни.

Причината е, че 240-те народни представители, техните 23 000 сътрудници, секретарки, шофьори, любовници и лични гадателки, както и всичките им роднини, ще са част от агитката на домакините.

“Ще използваме Мондиал 2018, за да възкресим приятелството ни с Русия. Да подкрепим Сборная за нас ще бъде чест и дълг, дано изпитаме голяма футболна радост” - сподели депутат, на чието лице вече се четеше надеждата да попадне в хотела със златния дъжд, където е отсядал Тръмп в Москва.
Корнелия Нинова шие знамена, а Веселин Марешки е помолил Яне Янев да го снабди с димки за повече ултрас-атмосфера. Волен Сидеров пък вече е наел за съпровод на зрелищната българо-руска агитка цигански оркестър.

Освен сантиментални и спортни, мотивите на нашите управници са и дипломатически, уверяват те.

“В рамките на престоя си покрай Световното, ние ще привлечем инвестиции, ще обменим know-how относно проблемите с журналистиката и свободата на словото, а също така се надяваме и да научим повече относно това как един ден България да се класира на такъв голям форум. Ще вземем и Боби Михайлов да ни превежда с езика на тялото си” - сподели председателят на 44-ото Народно събрание Цвета Караянчева.

*************Целия текст прочетете в новия брой на Прас-Прес.

Корава агитка ли ще е?

Избери отговор!
Край