До края на годината излизат 10 отделни филма от света на Star Wars (ВИЖТЕ КОИ)

Aug 2, 2018     zhelyo     8779
Филмите за Star wars последните няколко дни нещо разредиха, което значи само едно - подготвят се няколко наведнъж. Ето какво хакнахме от сървърите на Disney, че ни очаква до края на годината:

1. Star Wars: Episode III.14 – Celebrating diversity with siths. Политкоректна версия на филма от 2005-а, в която няма конфликти, защото всички са в затвора, задето делят Силата на Тъмна и Светла. Расисти.

2. Star Wars Reality. В него настоящи хайлайф звезди като сестри Кардарашян, братя Аргирови, Ветко, Маринела и Кание Уест живеят в Космоса, колкото успеят да издържат. Продуцира се от Ивани Андрей.
3. Make Star Wars Great Again. Доналд Тръмп ще режисира един Star Wars, в който той ще изиграе всички роли, а Тъмната страна ще бъдат либералните медии, разпространяващи фейк нюз за това, че той е правил фелацио на Дарт Вейдър, за да наеме преди години фирмата му за строежа на Death Star.

4. Star Wars AI. Дефектирал изкуствен интелект изтребва всички живи същества съвсем в началото и до края на филма холограма на Йода е принудена да гледа vbox7 предавания.

5. Star Wars Ден и Нощ. Безлични обитатели на галактиката, на които им се плаща, за да живеят в сплетни и интриги, ще забавляват зрителите всеки вторник и четвъртък след новините.

6. Star Wars VAR. Гледаме записи на дуели с lightsaber-и и коментираме дали има засади.

7. War Stars. Боливудски римейк, в който всичко се решава с танци и добро настроение.
8. Solo II. Филм за живота на хан Соло, в който той не е убит от сина си Кольо Рен като в Епизод 7: Силата са събужда, защото двамата не са спечелили джакпот от търкане и не се е налагало да делят парите. В него той учи сина си на топка и с връзки го вкарва на държавна работа.

9. Star Wars BG. Отделен сюжет от Междузвездните войни, в който българи са приватизирали Death Star, продават я за скрап, живеят пет дни с парите и после се налага да отидат да лижат подмишниците на Джаба.

10. Star Wars Brexit. Тереза Мей се учи да готви чомлек и спи по 18 часа на ден, защото Brexit means Brexit, но в целия филм не става ясно какво е Brexit. Борис Джонсън се боядисва зелен и се опитва да е Йода.

Ще са ни достатъчни ли тия филми?

Избери отговор!
Край