България се обиди, налага санкции на Германия заради ревността

May 13, 2014     zhelyo     5259
СОФИЯ, БЪЛГАРИЯ - В духа на красива жена, хваната в изневяра, България отговори на опасенията на Германия, публикувани в Der Spiegel, че е обидена от липсата на доверие и ще спре целия секс.


След като стана ясно, че Федералното правителство се опасява, че България все още поддържа доста топли контакти с уж бившия си любовник, страната ни се гримира и нагизди възможно най-предизвикателно и скастри Германия.


"Ама следим ли се, к'во! Ако няма да си имаме доверие, то къде сме тръгнали" - каза България в офанзива, с която да прикрие вината си, че кръшка с Русия.
България поиска от Германия да преосмисли тона си, да ѝ купи онова пролетно палтенце от мола, дето го видяхме оня ден и да не си играе много с огъня, защото няма да прокопсаме с такива задушаващи връзки, чуваш ли ме, ще си пусна проникновена чалга-песен за изневярата във фейсбука и ще видиш ти, Ангела Меркел брадата такава!


Междувременно Русия от няколко дни не връща SMS-и и България направо ще полудее от завист, че Съветският съюз се е заиграл с тая дебела повлекана Украйна. А можеше да сме ние!


zhelyo

Одобрявате ли политиката на България да шава по чужди?

Избери отговор!
Край